Yksityishenkilöille

1. Yksilöpsykoterapia vastaanotto 

tai 

KELA:n kuntoutus psykoterapia

→ toteutetaan tällä hetkellä pelkästään tietoturvallisen videoyhteyden välityksellä

Lisätietoa

KELA:n kuntoutuspsykoterapiapäätöksen myötä psykoterapiassa on mahdollisuus keskittyä toipumiseen yleensä 1-3 vuotta kestävän prosessin ajan. 

Itsemaksavilla terapian kesto on usein 5-10 tapaamista.

”Syitä psykoterapiaan voivat olla elämän erilaiset vaativat muutostilanteet tai niihin valmistautuminen, vakava sairastuminen, suru, akuutit ihmissuhdekriisit, käsittelemättömät asiat, jotka painavat mieltä tai hyvinvoinnistaan huolehtiminen silloin, kun kaikki on hyvin ja voi keskittyä miettimään, mikä itselle on elämässä tärkeää.” -Riikka Grå

Myös kertaluonteiset keskustelut ovat joskus suositeltavia, kun tilanne on akuutti ja on tarve päästä puhumaan nopeasti ammattilaiselle säilyttääkseen tilanteessa toimintakykynsä.

Varaa oma aikasi tästä !

———


2. Kirjat ja E-oppaat

Kirja: Toivon anatomia, 29€

Tiesitkö, että toivo on yksi elämän energian moottoreista?

E-opas: Empatiariitely, 29€

Jatkuva riitely ihmissuhteissa voi kuormittaa niin paljon, että toimintakyky, päätöksenteko sekä kyky tuntea mielihyvää katoaa. Ota ihmissuhteissasi 30 empatiariitely askelta parempiin vaihtoehtoihin ja muuta oma elämäsi lisäksi myös läheistesi elämää kohti rakentavampia riitelytaitoja ja lopulta mahdollisimman riidatonta parisuhdetta.

————

3. TULOSSA

Verkkokursseja

Parisuhderiidat haltuun

JA

Irti masennuksesta