Yksilövastaanotot

1. Yksilöpsykoterapia

Yksilöpsykoterapiassa on mahdollista käydä itsemaksavana asiakkaana tai pidempänä prosessina, kuntoutuspsykoterapiana.

2. Intensiivipäivä

Tällä hetkellä itsemaksavilla asiakkailla on myös mahdollisuus intensiivipäivään, jolloin työskentelemme asiasi äärellä terapeuttisesti useamman tunnin päivän aikana. Tämä mahdollistaa pikaisen avun mm. akuuteissa tilanteissa selviämisen tueksi. Intensiivipäivän sisältö rakennetaan erikseen jokaiselle asiakkaalle taustatilanteen mukaan. Kysy lisää sähköpostitse riikka.gra@gmail.com.

Intensiivipäivä toteutuu aina viikonlopun aikana. Intensiivipäivän voi toteuttaa omakustanteisesti tai työnantajan maksusitoumuksella.

Lisätietoa

Teen päätyöni saattohoitokodilla sen tarpeisiin keskittyen. Omalle yritykselleni kuntoutuspsykoterapiaan varatut rajalliset vastaanottoajat ovat täynnä, enkä valitettavasti ota uusia asiakkaita tällä hetkellä. Intensiivipäivät toteutuvat normaalisti viikonloppuisin erikseen sovittujen kokonaisuuksien mukaisesti.

”Syitä psykoterapiaan voivat olla elämän erilaiset vaativat muutostilanteet tai niihin valmistautuminen, vakava sairastuminen, suru, akuutit ihmissuhdekriisit, käsittelemättömät asiat, jotka painavat mieltä tai hyvinvoinnistaan huolehtiminen silloin, kun kaikki on hyvin ja voi keskittyä miettimään, mikä itselle on elämässä tärkeää.” -Riikka Grå

Tietosuojaseloste

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR 2016/679) Henkilötietolaki (523/1999) 10§ ja 24§

Toimitetaan asiakkaalle sähköisesti.

Potilasasiamiehenä toimii Sini Löyttyniemi: sini.loyttyniemi@koivikko-koti.fi.